Свърши ли любовта, започват съдебните дела.  Така е и в

...
Свърши ли любовта, започват съдебните дела.  Така е и в
Коментари Харесай

Политическата бомба избухна: „Ще ви дам кодовете за изборите“

Свърши ли любовта, стартират правосъдните каузи.  Така е и в елементарните фамилии, и при съдружните сътрудници.

Разводът сред Българска социалистическа партия и Политическа партия през днешния ден стигна до правосъдната зала откакто заместник-председателят на парламентарната група на социалистите Георги Свиленски освен хвърли политическа бомба по Кирил Петков, само че и даде обещание тя да гърми цяла седмица. Зашеметен, някогашният министър председател съумя само да го заплаши със правосъдно дело. 
-->
„ Ще ви кажа за какво Българска социалистическа партия желае този закон – тъй като вие откраднахте изборите. “ Така се обърна Свиленски към депутатите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ от парламентарната естрада по време на разискването на измененията в Изборния кодекс.

„ Защото вашият съпредседател и някогашен министър-председател сподели: „ Оттеглете закона и ще ви дам кодовете “. Кой е той, че ще държи кодовете на машините в България? Ето по тази причина, уважаеми сътрудници “, продължи той.

„ Сега споделих единствено първото изречение, на следващия ден – второто, сряда и четвъртък ще е довършекът. На идващите избори ще останете единствено 15 души парламентарна група “, предизвести Свиленски и добави:

„ Българите ще гласоподават с хартия, членовете на изборните комисии ще броят и никой повече няма да има право да държи кодовете на машините в България. “

" Ето в този момент стана ясно за какво е тази нервност. И в този момент става дума освен за вълшебна флашка, а и за вълшебни кодове ", добави сол в раната на харвардците Десислава Атанасова.

Съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Кирил Петков хубавичко се сконфузи и го удари на молба:

„ Кодът за машините за гласоподаване е в ЦИК. Моля да си оттеглите Вашите изказвания за нещата, които съм Ви споделил “. „ Единственото, което Ви споделих, е че ние сме подготвени, и в този момент отново го декларирам, да подкрепим всевъзможни оферти за одитиране на кода на машините “, добави експремиерът и съобщи, че Политическа партия биха подкрепили всевъзможни оферти по отношение на бистрота и сигурност на машинното гласоподаване.

Георги Свиленски вместо да си вземе думите обратно, втвърди тона и съобщи, че няма да се отхвърли от това, което е споделил.

„ Казахте - оттеглете закона и ще имате отворените кодове – това съм чул, това сте споделили, какво сте желали да кажете, е напълно различен въпрос ",  съобщи Свиленски на Петков.

На Кирил Петков не му остана нищо друго с изключение на да изиска съда да бъде съдия на тематиката.

Който лъже за толкоз значими неща, би трябвало да понесе отговорност, тросна се Петков.

Думите му обаче накараха депутатите да се замислят кого в действителност има поради – Свиленски или себе си.

Който нож вади, от нож умира, сподели Борисов по негов адрес преди месец.

Кирил Петков е лъжец, който си има религия на лъжите, даде по същото време още по-красноречиво пояснение Слави Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР